Frequently asked questions

In Lutlommel (6 km) vind je een kleine supermarkt. Grotere supermarkten vind je in Lommel Centrum. De dichtst bij zijnde bakker ligt op 2 km. Adressen van banken, apotheker, arts,… vind je in de informatiemap in onze vakantiewoning.

Wij heten u persoonlijk welkom vanaf 15u00. Laat het ons weten wanneer u aankomt, zodat we ervoor kunnen zorgen dat we er op tijd zijn.

Wij vragen u om op de dag van vertrek voor 11.00 uur uit te checken. Indien wij geen andere gasten op dezelfde dag verwachten, kunt u tot 15.00 uur blijven. Indien u gegarandeerd wilt blijven tot de avond, kunt u tot 20.00 uur blijven met een toeslag van een halve dag huur. Laat ons aub uw planning weten op het moment van reservering.


Bekijk onze pagina OMGEVING voor tips. Neem gerust contact op voor ons advies.

Beide zijn aanwezig. Het wifi-paswoord ontvang je bij aankomst.

Een sleutel heb je niet nodig. Bij aankomst geven we jouw unieke toegangscode voor de buitendeuren.

Iedere kamer heeft een eigen badkamer (4 in totaal), elk met lavabo, inloopdouche en toilet.

Voor de kleinste ukjes hebben we een twee reisbedjes met linnengoed, een babybadje en verzorgingskussen. Ook zijn er twee kinderstoelen.

Alle bedden zijn eenpersoonsbedden, die je naar wens tegen of uit elkaar kan schuiven. Bedden mogen niet verplaatst worden tussen de kamers.

Voor je eigen fiets is er een afgesloten berging met oplaadpunten voor je elektrische fiets.

Geen fiets bij? Je kan in de buurt fietsen huren. Mits een kleine vergoeding worden ze afgeleverd en opgehaald bij Fossee. Wel op voorhand regelen. Wat een luxe!

De bedden zijn netjes opgemaakt bij aankomst. In de badkamers liggen 1 grote en 2 kleine handdoeken per persoon voor je klaar. We hebben ook gedacht aan keukenhanddoeken en vaatdoeken in de keuken.

Ja hoor! In de keuken liggen blokjes voor de vaatwas. Ook is er afwasmiddel, schuurmiddel en sponsje. In alle badkamers vind je douchegel en handzeep..