Avontuur en natuur

Authentieke groene beleving

Lommel is natuurstad! Beleef op authentieke manier de natuurgebieden van Lommel en omgeving.

VOGELS SPOTTEN IN DE WATERING

Vind jij het ook zo fascinerend om een stoere buizerd of kleurrijk ijsvogeltje te ontdekken? Neem onze verrekijkers en vogelkijker mee in natuurgebied De Watering. Spot de zilverreiger en voel samen met de kieviten de nieuwe lente.  Ervaar het ultieme moment wanneer je de reeën tussen de bomenrijen in recht in de ogen kijkt.

Wil je meer weten? Voor een democratische prijs gaat een gediplomeerde natuurgids van toerisme Lommel met je op pad. En mede dankzij Toerisme Limburg mag jij genieten vanop ons nieuwe waarnemingsterras om dit rijke leven te spotten in de vloeiweides van de Watering. BOEK JE NATUURGIDS.

VOGELKIJKER EN VERREKIJKERS 

Eindeloos genieten van de gratie van de reigers of een zwevende buizerd vanop ons waarnemingsterras met vogelkijker.  En voor je wandelingen liggen 4 verrekijkers klaar om een specht of een ree te spotten.  

BOSLAND

Bosland,een paradijs om op speelse wijze de groene gemeenten van Noord-Limburg te ontdekken. Te voet of met de fiets, te paard of met rolstoel, geo-caching of spelen in het groen. Fossee vormt een ideale uitvalsbasis.

ONTDEK HIER het ruime aanbod van Bosland voor groot en klein! 

Ontdek wat er nog meer te doen is